Husdal sport as

Husdal Sport er en sportsbutikk lokalisert midt i Fannrem sentrum.
Vi spesialiserer oss innen sykkel, alpint og fjellski.

Husdal Sport har utstyret og kompetansen du trenger for å være trygg på at sykkelen eller skiene din/e blir tatt godt hånd om når den er på service hos oss.

Vi er leverer kun kvalitetsprodukter og lever etter prinsippet “kvalitet fremfor kvantitet”

Reisen Til Husdal Sport AS
Våren 2020, våren da hele verden stengte ned på grunn av Covid. Magnus hadde da jobbet 6 måneder i ny bransje, men fikk stadig spørsmål fra tidligere kunder om reparasjon av deres sykler på fritiden. 

Magnus startet Husdals sykkelservice og driftet gesjeften hjemme i garasjen frem til høsten 2020 da han flyttet inn i “Sentralen” i Fannrem sentrum. Høsten 2020 ble Husdals sykkelservice AS etablert.

Tidlig i 2021 så vi at plassen ble for liten og på sensommeren i 2021 utvidet vi til det som er dagens lokaler i Sentralen.
Dette er grunnlaget for det som nå er Husdal sport.

Det gamle navnet kunne oppfattes litt forvirrende siden vi også selger sykler og ski. Nå utvider vi mer innen skisegmentet og nytt fra vinteren blir toppturutstyr, og da tenkte jeg at det kunne være lurt med et nytt navn og logo/profil, forklarer Magnus.

Personell:

Magnus Husdal:
Magnus har over 12 års erfaring fra bransjen og tilbyr service av sykkel, ski og skøyter.

Med er topp moderne verksted er ingenting umulig hos Magnus

Hva er det du synes er gøy med jobben?
Det jeg synes er morsomt med jobben er å gjøre kundene fornøyde, rett og slett. Og det skal vi fortsette med. Vi har mange fornøyde kunder som kommer tilbake til oss

Hvorfor tror du kundene stadig vender tilbake til dere?
Det tror det er mange grunner til.

Mottoet vårt er “Når service og ekspertise betyr noe”, og jeg tror det er av en viktigste grunnene til at kundene kommer tilbake til oss.
Jeg tror mange setter pris på å ha en lokal aktør her på Fannrem, også har butikken en sentral plassering. Det er gode parkeringsmuligheter og det er enkelt å svippe innom med sykkelen eller skiene, du trenger ikke å drasse med deg utstyret gjennom kjøpesenteret.